v.l.n.r.: Mari Peters (projectleider Quiet Oss), Lisette (vrijwilliger Quiet Oss), Roselotte van den Heuvel (Van den Heuvel Foundation) en Merel Rombouts (bestuurslid Quiet Nederland).

Vandaag heeft familiebedrijf Van den Heuvel uit Heesch 140 luxe kerstpakketten bezorgd bij Quiet Oss. De kerstpakketten zijn bestemd voor 140 gezinnen die in armoede leven. Het is voor het tweede jaar op rij dat het aannemingsbedrijf kerstpakketten doneert aan mensen voor wie een extraatje in de decembermaand zeer welkom is.

Roselotte van den Heuvel, ambassadeur van de Van den Heuvel Foundation: ‘Vanuit onze organisatie willen we graag ons steentje bijdragen aan goede doelen en maatschappelijke initiatieven. Na enthousiaste reacties van onze relaties en medewerkers, hebben wij er dit jaar wederom voor gekozen om de relatiegeschenken, in een andere vorm cadeau te doen aan mensen die ze harder nodig hebben. Mensen voor wie het een welkom extraatje is.’

Mari Peters, projectleider van Quiet Oss: ‘Dit initiatief van de Van den Heuvel Foundation past perfect bij de kerstgedachte; om juist in deze tijd van het jaar naar elkaar om te kijken. Wij vinden het geweldig dat wij onze members, zo’n 140 gezinnen, blij kunnen maken met een goed gevulde doos met mooie producten, zodat zij iets extra’s hebben voor de feestdagen. We verheugen ons erop om de pakketten de komende dagen uit te geven en de blije gezichten van onze dierbare members te zien.’

Over Quiet

De verschijning van de eerste editie van de Quiet 500 in 2013, een armoedeglossy als tegenhanger van de bekende Quote 500, is het startpunt geweest van de Quiet-beweging. Inmiddels zijn er in 11 Nederlandse steden Quiet Community’s waar het naast het vertellen over armoede, ook draait om het verzachten van de armoedesituatie en het versterken van mensen. Quiet bedient ruim 10.000 mensen die in armoede leven. Zij ontvangen dankzij lokale ondernemers, regelmatig extraatjes die het leven net wat dragelijker maken. Denk aan een gratis kappersbeurt of fietsreparatie, kaartjes voor het theater of een dagje uit naar een pretpark. Dat zijn de geluksmomentjes die de armoedesituatie verzachten en mensen versterken, zodat ze weer stappen kunnen zetten in de maatschappij. Meer info bezoek quiet.nl.

Over Van den Heuvel Groep

Van den Heuvel is een familiebedrijf uit Heesch, dat dit jaar zijn 65-jarig jubileum viert. Het aannemingsbedrijf houdt zich landelijk bezig met de aanleg en onderhoud van ondergrondse kabels en leidingen voor de grote netwerkbedrijven. Met deze kabels en leidingen worden alle noodzakelijke voorzieningen vervoerd vanaf de bron tot in de straat, waar de woningen op zijn aangesloten. Onmisbare voorzieningen waarvan we dagelijks gebruik maken; water om te douchen, elektriciteit om de lamp aan te maken, gas voor het koken en snel internet bij het kijken naar een mooie film. Ruim 700 medewerkers binnen Van den Heuvel zijn iedere dag in de weer om dit te realiseren.