Rotary Club Oss Maasland tekende op 28 maart samen met De Lievekamp voor de organisatie van de Osse Strotten. Een geslaagde benefietavond in een uitverkocht Theater de Lievekamp waar Osse artiesten uiteenlopende nummers ten gehore brachten. Daarnaast waren ook diverse andere sponsoren van Quiet Community Oss aanwezig, evenals wethouder Kees van Geffen.

Vooral Robin Borneman viel deze avond op met zijn buitengewone zangtalent. Want hoewel bekend én geliefd in Amerika, is de geboren Ossenaar in Nederland nog vrij onbekend bij het grote publiek. De gezongen ode aan burgemeester Wobine Buijs – Glaudemans viel dan ook in de smaak bij het publiek. Net als de indrukwekkende zangprestaties van de zussen Vajèn en Venna van den Bosch en Berry Reijnen.

Efteling
Frans Schmit, voorzitter van Quiet Oss, ontving uit handen van Dirk-Jan Zwagerman, voorzitter Rotary Oss-Maasland een cheque: “Het was een mooie avond met een fantastische opbrengst van €19.000,- die ten goede komt van de Quiet Community Oss. Met dit geld organiseren we voor 100 gezinnen een geheel verzorgde dag naar de Efteling. Niet alleen voor members van Quiet, maar ook een aantal gezinnen uit Oekraïne mogen meegenieten van een onbezorgd dagje uit.”