Heb jij al gehoord van het Osse Strotten concert? Op het podium staan Vajèn van den Bosch, Venna van den Bosch, Robin Borneman en Berry Reijnen.

Het wordt gegarandeerd genieten, maandag 28 maart, tijdens het benefietconcert verzorgd door vier Osse zangtalenten. Maar je draagt tevens ook je steentje bij. Tijdens het concert wil Rotaryclub Oss-Maasland geld inzamelen voor Quiet Community Oss en daarmee zo’n 100 Osse gezinnen een onvergetelijke dag Efteling bezorgen.

Rotary lid John van Boekel: “Stille armoede is ook in onze eigen gemeente een onzichtbaar maar groeiend probleem. In sommige wijken is er daardoor voor ruim 20% van de kinderen nooit eens tijd of geld voor een leuk, zorgeloos dagje uit.

Een unieke combinatie van muziekstijlen als musical en pop, ballads en filmisch, hardrock en sferisch, operette en komische opera zorgen voor een spontane muzikale beleving. Elke solist zingt een viertal nummers uit eigen repertoire, stemmen en stijlen worden gemixt in duetten en kwartetten om tot een verrassende variëteit van ongeveer 25 songs te komen. Uptempo, ingetogen, gouwe ouwe en bekende covers. En niet te vergeten met Lonneke van der Locht als presentator.

Meer informatie over de sterren van die avond kun je vinden op de Facebookpagina van de Osse Strotten: www.facebook.com/ossestrotten.


Kaarten bestellen kan via deze link.