Een bezoek aan de kapper is voor onze Quiet members niet altijd vanzelfsprekend. Het krappe budget laat dit niet altijd toe. Prioriteit is dat er iedere avond eten op tafel komt voor het gezin. Haarmode Wingens doneert complete metamorfoses aan onze members.

Eigenaar Peter Wingens: “Toen er een verzoek vanuit Quiet kwam of wij iets konden betekenen had ik in eerste instantie twijfels wat wij konden doen. Ik dacht aan de programma’s van vroeger op televisie waarin mensen een make-over kregen. De mensen werden zelfverzekerder, sterker en voelden zich beter. Ik opperde het idee binnen ons team en kreeg veel leuke reacties.Collega’s wilden dat graag doen! Iedere dinsdagavond zijn er lessen en cursussen voor het personeel. Deze avonden worden nu gebruikt om de Quiet members een metamorfose te geven. We zetten drie volleerde haarstylisten in om de make-overs te doen.”

Vrijwilliger Lisette Kuijpers: “deze actie sluit perfect aan bij de visie van Quiet. Alle members hebben er positief op gereageerd. We hebben maar liefst 56 aanmeldingen gekregen. De eerste metamorfose heeft inmiddels plaats gevonden. Helaas hebben de corona-maatregelen roet in het eten gegooid en is het project tijdelijk stil gelegd. Maar zodra het weer mag laten we de voor- en na resultaten zien!”