Lees het laatste nieuws

Coördinatoren Schuldhulpmaatje Oss

SchuldHulpmaatje Oss is al meer dan 10 jaar actief. De vrijwilligers helpen mensen met geldzorgen bijvoorbeeld bij het invullen van formulieren rond geldzaken of het

Anita sport via Quiet bij Vitaplaza

Quiet Oss biedt in samenwerking met de gemeente Oss en Vitaplaza de mogelijkheid een jaar lang gratis te sporten met begeleiding. Anita doet hier aan

Pilot Samen erop vooruit in Oss

Mensen die het financieel moeilijk hebben krijgen met het project ‘Samen erop Vooruit’ meer inzicht in bijvoorbeeld hulpmogelijkheden of toeslagen. Een initiatief van Stichting Met

Hoogtepunten 2022 Quiet Oss

Graag nemen we u even mee terug naar vorig jaar om een aantal hoogtepunten van Stichting Quiet Community Oss uit 2022 uit te lichten. WaardebonDankzij

Uitnodiging voor 20 december 2022

Stichting Met elkaar, Oss tegen armoede, bestaat 25 jaar! Daarom nodigen we jou uit voor een ontmoetingsdag met inspirerende sprekers.

Armoede? In Nederland?

Waar denk jij aan bij armoede in Nederland? Het Armoedefonds vroeg het aan voorbijgangers op straat. De meest gehoorde reacties? Bedelaars, daklozen en zwervers!

Grote opkomst Quiet BBQ

Op 21 juni werd op het terrein van scoutingvereniging de Dorus Rijkersgroep de jaarlijkse Quiet BBQ georganiseerd. En met succes!

Samen sporten

Het ‘Fitness loont abonnement’ bij FiTNEZZplaza in Oss is onlangs van start gegaan. Dit is een landelijk project dat sporten bereikbaar maakt voor mensen met een kleine beurs. En de eerste members van Quiet Oss zijn inmiddels begonnen!

Onbeperkt sporten voor vijf euro!

Op het inloopspreekuur van Quiet was onlangs Milton van Haren van FiTNEZZplaza op bezoek. Milton kwam onze members persoonlijk uitleg geven over het ‘Fitness loont abonnement’.

Familievoorstelling Professor D.  

Professor D. is de briljantste, geniaalste en intelligentste slimkees van de 21e eeuw. Met magie, muziek en acrobatiek werden de gezinnen op Tweede Paasdag in De Lievekamp meegenomen op een spannende tijdreis.

Benefietconcert ‘Osse Strotten’

Rotary Club Oss Maasland tekende op 28 maart samen met De Lievekamp voor de organisatie van de Osse Strotten. Een geslaagde benefietavond in een uitverkocht Theater de Lievekamp.

Jandino op bezoek bij Quiet Oss

Cabaretier Jandino Asporaat was 10 maart op lunchbezoek bij Quiet Oss. Samen met acht members van Quiet Oss werden tijdens een uitgebreide lunch verhalen met elkaar gedeeld.

SchuldHulpMaatje geeft hulp aan bijna 50.000 mensen

In Groningen werd in november de 100ste locatie van SchuldHulpMaatje geopend. Dat betekent dat bijna de helft van alle Nederlanders nu een beroep kan doen op deze vrijwilligers. Koningin Maxima bracht hen een persoonlijk felicitatie.

Donatie Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling

Ieder jaar levert Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling rond de feestdagen een bijzondere bijdrage aan de maatschappij. Net als vorig jaar doneerden zij aan de Voedselbank Oss een vrachtwagen vol voedingsmiddelen voor zo’n 125 gezinnen.

Sinterklaas bij Quiet

De Sint bracht ook een bezoek aan Quiet Community Oss en bracht cadeaus voor alle kinderen van 0 tot 18 jaar. Ouders mochten één of meerdere pakketjes voor hun kinderen ophalen die speciaal voor hen waren samengesteld.

Quiet Community Oss verhuist naar wijkcentrum de Haard

Afgelopen zomer is Quiet Community Oss verhuisd naar het nieuwe wijkcentrum De Haard in de Ruwaard. Uiteraard was het even wennen, maar inmiddels voelen we ons thuis en heeft de locatie een huiselijk sfeertje gekregen.

Benefietconcert Osse Strotten

Heb jij al gehoord van het Osse Strotten concert? Op het podium staan Vajèn van den Bosch, Venna van den Bosch, Robin Borneman en Berry Reijnen.

Quiet 500: de armoedeglossy

De derde editie van de spraakmakende armoedeglossy Quiet 500 is verschenen. De redactie daagt hiermee de 500 rijkste Nederlanders uit om mee te werken aan armoedeverzachting.