Cabaretier Jandino Asporaat was 10 maart op lunchbezoek bij Quiet Oss. Jandino is sinds vorig jaar actief als ambassadeur van Quiet. Samen met acht members van Quiet Oss werden tijdens een uitgebreide lunch verhalen met elkaar gedeeld.

Jandino: “Ik vind het belangrijk om mensen bij elkaar te brengen en zo elkaar te versterken. Als ambassadeur van Quiet staat het delen van ideeën en het concreet in actie komen bovenaan het lijstje. Niet alleen praten over armoede, maar ook echt iets aan armoede doen. En iedereen kan iets doen, als buurman, als collega, als bedrijf, als artiest, als miljonair. De tijd van praten is voorbij. Kom in actie en laat je rebelse kant zien. Dat is de Quiet-werkwijze, iets waar ik mij goed in kan vinden en wat ik te allen tijde zal ondersteunen.”

Traan en een lach
Er vielen vele tranen tijdens de lunch met Jandino, maar er werd ook veel gelachen. “Wat een eer om dit mee te mogen maken”, aldus één van de members. “Dat een bekende Nederlander zoveel tijd voor ons neemt, echt geweldig!” De aanwezigen kunnen terugkijken op een geslaagde lunch.