Op het inloopspreekuur van Quiet was onlangs Milton van Haren van FiTNEZZplaza op bezoek. Milton kwam onze members persoonlijk uitleg geven over het Fitness loont abonnement. En niet onverdienstelijk; bijna iedere aanwezige maakte deze middag gebruik van dit programma en tekende in.

Fitness loont abonnement
Het Fitness loont abonnement is een landelijk project voor mensen met een kleine beurs. FiTNEZZplaza is de sportschool die dit project draait in de Gemeente Oss. Je hebt er waarschijnlijk al van gehoord via de Gemeente Oss werk & inkomen, Gemeente Oss schuldhulpverlening, SEC, IBN, GGD, Kringloop, St. Leergeld of een bewindvoerder.

50 plekken snel gevuld
De 50 plekken die beschikbaar werden gesteld waren dan ook snel gevuld. Voor een groot deel door members van Quiet Oss. Enkele van deze members gaan we het komende jaar op sportief gebied volgen.

Voor wie is het programma?
Het programma is voor mensen in de bijstand (+ 20%) en indien men parttime werkt, voor hen die maximaal 30 uur werken tegen een minimumloon.

Wat krijgt de sporter?
De mensen die ingetekend hebben betalen 5 euro (normaal € 50,- p/m) voor een onbeperkt Fitness loont abonnement van 12 maanden. Dat is inclusief: fitness met elke twee maanden personal coaching, egym (volautomatische krachttraining), squash, sauna, koffie & thee en drie keer per jaar een uitgebreide Healthcheck.

Abonnementsgeld retour
Wanneer blijkt dat je als deelnemer regelmatig komt sporten, dan krijg je het betaalde abonnementsgeld ook nog eens retour aan het einde van het jaar. Al met al geen reden meer om op de bank te blijven zitten!