Het ‘Fitness loont abonnement’ bij FiTNEZZplaza in Oss is onlangs van start gegaan. Dit is een landelijk project dat sporten bereikbaar maakt voor mensen met een kleine beurs. En de eerste members van Quiet Oss zijn inmiddels begonnen!

Versnelde intake
Het initiatief is enthousiast ontvangen door de members. Na aanmelding kon men dan ook direct een versnelde intake doorlopen. Zo kunnen de kersverse sporters snel starten met e-gym; een op maat gemaakt sportprogramma. Ook is via Facebook de eerste oproep geplaatst om samen te gaan sporten. Dat is naast dubbel gezellig natuurlijk ook eens extra motiverend!

Resultaat
Een van de Quiet-members, die moeilijk ter been is, sport inmiddels dagelijks. En al vroeg ook: bij het openen van de deuren om 07.00 uur is hij al paraat voor het gratis kopje koffie en zijn dagelijkse workout. Het sporten werpt overigens al zijn vruchten af, want het is hem gelukt in een keer geheel zelfstandig de trap op te lopen. En dat lukte bij aanvang van het programma nog niet!

Positieve reacties
De eerste reacties van deelnemers zijn erg positief. De sporters voelen meer positieve energie en ervaren een goed gevoel na het sporten. Ook waardeert men het gezellige en deskundige personeel van FiTNEZZplaza. Iedereen wordt goed geholpen en het gratis kopje koffie of chocomelk wordt op prijs gesteld.

“Het sporten geeft me energie waardoor ik me prettiger voel. Ik kijk al uit om weer te gaan”

Wachtlijst
Er is nog een aantal members dat ook graag wil deelnemen aan het sportprogramma, maar de plekken waren helaas al snel gevuld. Deze members zijn inmiddels op een wachtlijst geplaatst en FiTNEZZplaza is ondertussen in gesprek met de gemeente om meer subsidie te krijgen, zodat het aantal deelnemers kan worden uitgebreid. We houden jullie op de hoogte van deze ontwikkelingen én de sportprestaties!

De reacties van deelnemers zijn erg positief!