Quiet Oss ontving eind vorig jaar een hele mooie donatie van Bouwbedrijf van Wanrooij uit Geffen. Inmiddels heeft dit mooie bedrag een minstens zo mooie bestemming gekregen!

De forse donatie van 12.500 euro die Quiet onverwacht ontving, werd beschikbaar gesteld door Van Wanrooij om members een mooie middag of avond te bezorgen. Dat is natuurlijk een hele mooie eindejaarsgedachte!

Waardebon
In overleg met Van Wanrooij is besloten om het bedrag uit te keren in waardebonnen voor onze members. Deze zijn te besteden bij Osse ondernemers die regelmatig zelf Quiet steunen. Zo heeft iedere member ondertussen een waardebon van 100 euro ontvangen om te besteden bij brasserie La Colline, restaurant De Bodega, restaurant De Nieuwe Wereld, bistro Gossimijne, Rituals en BCC Oss.

“Het is prachtig dat zo’n groot bouwbedrijf aan ons denkt; en we zijn ontzettend dankbaar dat wij van dit mooie extraatje kunnen genieten met ons gezin”

In overleg met Van Wanrooij is besloten om het bedrag uit te keren in waardebonnen

Verzachten en versterken
Van Wanrooij maakt het met deze gift mogelijk om juist dát beetje extra te doen waar Quiet voor staat; het verzachten en daarmee de persoon te versterken. Eindelijk dat broodnodige vriezertje kunnen kopen bij de BCC. Of die luxe artikelen bij Rituals; zaken waar normaal gesproken écht geen ruimte voor is. Of tijdens je verjaardag een terrasje pakken of uit eten gaan met het gezin. Voor velen misschien vanzelfsprekend, maar voor members van Quiet zeker niet.

Iets terug doen
De bonnen kunnen in meerdere delen worden opgesplitst; het bedrag hoeft niet in een keer te worden besteed. Fijn voor Quiet Oss is dat zij naast vragen om giften, nu dankzij dit gebaar van Bouwbedrijf van Wanrooij ook een keer iets terug kunnen doen richting de Osse ondernemers die normaliter Quiet steunen!